FABRICAT | modest design

It’s all about nature”  is het leidende principe FABRICAT | modest design, het ontwerp-atelier van Madieke Fleuren en Jos Metselaar.

 

In onze ontwerpen van exclusieve full-hand-made objecten gaan we uit van de bijzondere en onverwachte vormen, kleuren, texturen, patronen en ritmes die de natuur ons aanbiedt. We plaatsen het zichtbare, vanzelfsprekende, in nieuw perspectief, waardoor onverwachte voorstellingen en nieuwe betekenissen ontstaan.

 

Zo zetten we bijvoorbeeld in onze ShadowBoxes de tijd stil: we drogen natuurlijk materiaal en vervolgens wekken we het weer tot leven met specifiek ontwikkelde macrofotografie.

Om de natuurlijke schoonheid echt tot leven te wekken, maken we gebruik van één van onze meest elementaire bronnen: licht.

Zo verandert het licht het perspectief en brengt het leven terug in de steeds wisselende lichtomstandigheden van een raamkozijn.

 

Onze objecten zijn te zien in ons atelier in Nijmegen en op meerdere zichtlocaties in het land, waaronder museum Kranenburgh in Bergen (NH).

Ook werken we in opdracht in exclusieve inrichtingsprojecten en het versterken van de identiteit, de sfeer en het karakter van openbare ruimten.

Voor particuliere klanten is het mogelijk om specifieke wensen uit te werken in een exclusief object.Adres:

Molenveldlaan 134
6523RN Nijmegen

T: +31 6 814 64 364

Website:

www.fabricat.nl

Email:

info@fabricat.nl

Delen: